...
 50% POPUST + BREZPLAČNA DOSTAVA – POTEČE V 12 MINUTAH
Ponovno aktivirajte ponovno rast las v 12 dneh brez dragih presaditev z najbolje prodajanim naravnim zdravljenjem leta 2022.
Učinkovitost pri 98,9% preskušanih preiskovancev

Ali je mogoče obnoviti izgubljene lase, čeprav zaradi genetike? Da, znanost pravi tako.

Vse izhaja iz odkritja izkušenega trihologa Luciano Spavaldi, predstavljenega eni vodilnih italijanskih univerz.

Spavaldi, po 9 letih neprekinjenega raziskovanja in eksperimentiranja, je izdal svojo formulo naravnih sestavin, bogata z Serenoa, arginin, Fenugreek in pantenol, ki skupaj omogočajo ne le za krepitev obstoječih las, ampak tudi deluje na lasno žarnico, spodbuja ponovno aktivacijo mrtvih lasnih mešičkov.

Z mešanico teh sestavin se ustvari naravni losjon Seborina Spray, ki blokira proces izpadanja las in kasneje določi njegovo ponovno rast, napolni redčena območja.

Seborina Spray preprečuje izpadanje las in ponovno aktivira proces ponovne rasti na zdrav in učinkovit način s spodbujanjem lasne žarnice.

Seborina Spray je losjon proti izpadanju las, ki ga priporočajo najboljši italijanski trihologi za primere:

Napredna plešavost

Alopecija

Mastne in krhke lase

Prhljaj

Sebum dermatitis

Pridobite 2 Seborina spreji za ceno 1
Prejšnja cena 78,00 €
1 steklenica Seborina Spray + 1 Brezplačno pri 39 €
Ni na zalogi 91%

Naša najboljša garancija: Seborina Spray je najbolj uporabljan losjon proti izpadanju las in ponovni rasti v Sloveniji leta 2022.

Izdelano v najboljših italijanskih laboratorijih - Odobreno s strani Ministrstva za zdravje

Seborina Spray je zasnovana tako za moške kot ženske, edina naravna metoda, ki je znanstveno preizkušena ne le za preprečevanje izpadanja las, temveč tudi za spodbujanje ponovne rasti! Vse s 100% naravnimi sestavinami.

Številni testi učinkovitosti potrjujejo sposobnost te kombinacije, da spodbudi naravno rast las, tako da pomaga aktivnim in delno neaktivnim folikularnim čebulicam, ki niso popolnoma atrofirane.

Seborina Spray® je praktičen 100 ml sprej, ki je zelo enostaven za uporabo. Samo ga razpršite 1-2 krat na dan na lasišče, na tanjša področja in nežno masirajte nekaj sekund, da se izdelek vpije.

V prvih dveh tednih boste začeli opažati pomembno spremembo!

Seborina Spray® ima dokazano učinkovitost v več kot 95 % primerov. Uporabljajte ga dosledno vsak dan in nanesite na čiste lase… videli boste razliko!

SERENOA: zavira nastajanje DHT (dihidrotestosterona), aktivnega hormona testosterona, ki preprečuje razvoj novih las, kar povzroča nastanek plešavosti.

ARGININ: izvaja vazodilatacijski učinek, spodbuja rast, z odpiranjem kalcijevih kanalov celic. To povzroči večjo prekrvavitev lasnih korenin, kar spodbuja njihovo rast.

SENO: lahko zaščiti lase pred redčenjem in prepreči izpadanje las, zahvaljujoč prisotnosti fitoestrogenov. Spodbuja tudi rast las.

PANTENOL: Neguje lasišče, vlaži in preprečuje nastanek suhosti, srbečice in prhljaja. Izboljša krvni obtok in optimizira rast las

Ste se že kdaj počutili nerodno, negotovo ali neprijetno zase, s sodelavci ali s svojimi najdražjimi, zaradi las?
Brez skrbi, ni tvoja krivda. Kriva je genetika.
Zdaj pa lahko trajno spremenite svoje življenje zahvaljujoč Seborina Spray.
BOSTE PREJELI 2 STEKLENICI ZA CENO 1
Cena za danes: 39€
Ni na zalogI 91%
🚫 V lekarni ga ne najdete. Izkoristite ekskluzivno ponudbo še danes!
Prihranite več kot 6.700 € pri presaditvi las danes. Pridobite 2 steklenici Seborina Spray doma
Blokirajte najnižjo ceno
Prejšnja cena 78.00€
1 steklenica Seborina Spray + 1 Brezplačno pri 39 €
Seborina Spray – Avtorske pravice © 2022

ZASEBNOST – POGOJI POSLOVANJA  – KONTAKTI

ANALIZA: Analitični pregledi se izvajajo na vsaki seriji po standardu kakovosti farmacevtskega sektorja, kar je praksa, ki ni obvezna za prehransko industrijo, vendar je bistvena za zagotavljanje izjemno varnih in vrhunskih izdelkov kakovosti.

Na podlagi ministrskih referenčnih smernic za fiziološke učinke (Priloga 1 k odloku z dne 10. avgusta 2018 Ministrstva za zdravje »Disciplini uporabo rastlinskih snovi in pripravkov v prehranskih dopolnilih«, posodobljen z izvršilnim odlokom z dne 26. julija 2019) se lahko uporabijo naslednji učinki: PODPORNO IN OBNOVITEV AKCIJA.
***Informacije o učinkovitosti integracije hitre rasti so povzete iz mednarodne literature. Podatki, ki jih zagotavljajo znanstvene raziskave o antropometričnih podatkih, apetitu in profilu lipidov, so spodbudni, vendar še niso dokončni. Posredni ukrepi, pripisani hitri ponovni rasti lasišča, verjetno niso odvisni zgolj od posameznih elementov, temveč od kombiniranega in sinergističnega učinka vseh prisotnih snovi.

Ta stran ni del Facebook spletne strani ali Facebook Inc. Poleg tega ta stran ni potrdil Facebook na kakršen koli način. FACEBOOK je blagovna znamka FACEBOOK, Inc.