...
 50% REDUCERE – EXPIRĂ ÎN 12 MINUTE
Reactivați regenerarea părului în 12 zile fără transplanturi scumpe, că cel mai bine vândut tratament natural din 2022.
Eficacitatea la 98,9% dintre subiecţii testaţi

Este posibil să regândiți părul pierdut, chiar dacă din cauza geneticii? Da, știința spune așa.

Totul provine din descoperirea trichologului experimentat Luciano Spavaldi prezentat uneia dintre cele mai importante universități italiene.

Spavaldi, după 9 ani de cercetare și experimentare neîntreruptă, și-a lansat formula de ingrediente naturale, bogate în Serenoa, Arginină, Schinduf și Pantenol, care împreună permit nu numai întărirea părului existent, ci și acționează asupra bulbului de păr, încurajând reactivarea foliculilor de păr morți.

Cu amestecul acestor ingrediente, se creează Loțiunea naturală Seborina Spray, care blochează procesul de cădere a părului și, mai târziu, determină regenerarea acestuia, umplând zone subțiri.

Seborina Spray contracarează căderea părului și reactivează procesul de regenerare într-un mod sănătos și eficient prin stimularea bulbului de păr.

Seborina Spray este loțiunea anti-pierdere a părului recomandată de cei mai buni trichologi italieni pentru cazurile de:

Avansat chelie

Calviție

Păr gras și fragil

Matreata

Dermatita sebumului

Obțineți 2 spray-uri Seborina la prețul de 1
Anterior Pret 398 lei
1 sticla de Seborina Spray + 1 Gratis la 199 lei
Stoc epuizat 91%

Cea mai buna garantie a noastra: Seborina Spray este cea mai folosita lotiune Anti-Pierderea si Regenerare din Romania in 2022.

Fabricat în cele mai bune laboratoare italiene — Aprobat de Ministerul Sănătății

Conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei, Seborina Spray este singura metodă naturală testată științific nu numai pentru a preveni căderea părului, ci și pentru a promova regenerarea! Toate cu ingrediente 100% naturale.

Numeroase teste de eficacitate atestă capacitatea acestei combinații de a stimula creșterea naturală a părului ajutând becurile foliculare active și parțial inactive, care nu sunt complet atrofiate.

Seborina Spray ® este un spray practic de 100 ml care este foarte ușor de utilizat. Doar pulverizați-l de 1-2 ori pe zi pe scalp, pe zonele subțiere și masați ușor câteva secunde pentru a preveni absorbția produsului.

Deja în primele 2 săptămâni ai început să observi o schimbare notabilă!

Seborina Spray ® a demonstrat eficacitatea în peste 95% din cazuri. Folosește-l constant în fiecare zi și aplică-l pe părul lustruit… vei vedea diferența.

SERENOA: împiedică producerea de DHT (dihidrotestosteron), un hormon activ al testosteronului, care împiedică dezvoltarea unui păr nou, provocând apariția cheliei.

ARGININA: implementeaza un efect vasodilatator, stimuland cresterea, prin deschiderea canalelor de calciu ale celulelor. Acest lucru duce la o mai mare circulație a sângelui a rădăcinii părului, promovând creșterea acestuia.

FAN: capabil să păstreze părul de subțiere, evitând căderea părului, datorită prezenței fitoestrogenilor. De asemenea, stimulează creșterea părului.

PANTENOL: Hraneste scalpul, hidrateaza si previne formarea uscaciunii, mancarimii si matretii. Îmbunătățește circulația sângelui și optimizează creșterea părului

Te-ai simțit vreodată jenat, nesigur sau inconfortabil cu tine, cu colegii sau cu cei dragi, din cauza părului tău?
Nu-ți face griji, nu e vina ta. E vina geneticii.
Dar acum vă puteți schimba permanent viața datorită Seborina Spray.
VEȚI PRIMI 2 STICLE LA PREȚUL DE 1
Preț pentru Astăzi: 199 lei
Stoc epuizat 91%
🚫 Nu o puteți găsi în farmacie. Profitați de oferta exclusivă astăzi!
Economisiți mai mult de 32998 lei la Transplantul de păr astăzi. Ia 2 sticle de Seborina Spray la tine acasă
Blocați cel mai mic preț
Anterior Pret 398 lei
1 sticla de Seborina Spray + 1 Gratis la 199 lei
Seborina Spray– Copyright© 2022

PRIVACY – TERMS & CONDITIONS – CONTACTS

ANALIZĂ: se efectuează controale analitice pe fiecare lot, respectând standardul de calitate al sectorului farmaceutic, practică care nu este obligatorie pentru sectorul nutraceutic, dar esențială pentru a garanta produse extrem de sigure și de calitate superioară.

Pe baza orientărilor ministeriale de referință pentru efectele fiziologice (Anexa 1 la Decretul din 10 august 2018 al Ministerului Sănătății „Disciplina utilizarea substanțelor și preparatelor vegetale în suplimentele alimentare”, actualizată prin decretul executiv din 26 iulie 2019), pot fi utilizate următoarele efecte: ACȚIUNE DE SUPORTIVĂ ȘI RESTARARE.

***Informațiile raportate cu privire la eficacitatea integrării Fast Growth sunt preluate din literatura internațională. Datele furnizate de cercetările științifice privind datele antropometrice, apetitul și profilul lipidic sunt încurajatoare, dar nu sunt încă definitive. Acțiunile indirecte atribuite Regrowth Scalp Regrowth probabil nu depind numai de elementele individuale, ci de efectul combinat și sinergic al tuturor substanțelor prezente.