...
 50% ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – ИЗТИЧА ЗА 12 МИНУТИ
Реактивирайте възстановяването на косата за 12 дни без скъпи трансплантации с най-продаваното естествено лечение на 2022 г.
Ефективност при 98,9% от тестваните субели*

Възможно ли е да се възстанови загубената коса, дори ако се дължи на генетиката? Да, науката казва така.

Всичко произтича от откритието на опитния трихолог Лучано Спавалди, представено пред един от водещите италиански университети.

Спавалди, след 9 години непрекъснати изследвания и експерименти, пусна формулата си от естествени съставки, богати на Сереноа, Аргинин, Сминдух и Пантенол, които заедно позволяват не само да укрепят съществуващата коса, но и действат върху космената крушка, насърчавайки реактивирането на мъртвите космените фоликули.

С микса от тези съставки се създава натуралният лосион Seborina Spray, който блокира процеса на косопад и по-късно определя нейното повторно израстване, запълвайки изтънените участъци.

Seborina Spray противодейства на косопада и реактивира процеса на прераждане по здравословен и ефективен начин чрез стимулиране на космената крушка.

Seborina Spray е лосион против косопад, препоръчан от най-добрите италиански трихолози за случаи на:

Усъвършенствана плешивост

алопеция

Мазна и чуплива коса

Пърхот

Себумен дерматит

Вземете 2 спрейове Seborina за цената на 1
Предишна цена 138 LEV
1 бутилка Себорина Спрей+1 Безплатно в 69 LEV
Извън наличност 91%

Нашата най-добра гаранция: Seborina Spray е най-използваният лосион против косопад и прераждане в България през 2022 г.

Произведено в най-добрите италиански лаборатории — Одобрено от Министерството на здравеопазването

Проектиран както за мъже, така и за жени, Seborina Spray е единственият естествен метод научно тестван не само за предотвратяване на косопад, но и за насърчаване на повторното израстване! Всички със 100% натурални съставки.

Многобройни тестове за ефикасност свидетелстват за способността на тази комбинация да стимулира естествения растеж на косата, като помага на активни и частично неактивни фоликуларни луковици, които не са напълно атрофирани.

Seborina Spray ® е практичен спрей от 100 ml, който е много лесен за използване. Просто го напръскайте 1-2 пъти на ден върху скалпа, върху изтънените зони и масажирайте нежно за няколко секунди, за да попие продукта.

Още от първите 2 седмици ще започнете да забелязвате значителна промяна!

Seborina Spray® е с доказана ефикасност в над 95% от случаите. Използвайте го последователно всеки ден и го нанасяйте върху лакирана коса… ще видите разликата!

SERENOA: възпрепятства производството на DHT (дихидротестостерон), активен хормон на тестостерона, който предотвратява развитието на нова коса, причинявайки появата на плешивост.

АРГИНИН: осъществява вазодилататорен ефект, стимулиращ растежа, чрез отваряне на калциевите канали на клетките. Това води до по-голяма циркулация на кръвта на корена на косъма, насърчавайки неговия растеж.

СЕНО: способен да предпази косата от изтъняване, като избягва косопада, благодарение на наличието на фитоестрогени. Освен това стимулира растежа на косата.

ПАНТЕНОЛ: Подхранва скалпа, овлажнява и предотвратява образуването на сухота, сърбеж и пърхот. Подобрява кръвообращението и оптимизира растежа на косата

Чувствали ли сте се някога смутени, несигурни или неудобни със себе си, с колегите или с близките си, заради косата си?
Не се притеснявай, вината не е твоя. Генетиката е виновна.
Но сега можете трайно да промените живота си благодарение на Seborina Spray.
ЩЕ ПОЛУЧИТЕ 2 БУТИЛКИ ЗА ЦЕНАТА НА 1
Цена за днес: 69 LEV
Извън наличност 91%
🚫 Не можете да го намерите в аптеката. Възползвайте се от ексклузивната оферта днес!
Спестете повече от 13.122 LEV за трансплантация на коса днес. Вземете 2 бутилки спрей Seborina във вашия дом
Блокирайте най-ниската цена
Предишна цена 138 LEV
1 бутилка Себорина Спрей+1 Безплатно в 69 LEV
Спрей за себорина — Авторско право © 2022

PRIVACY – TERMINI E CONDIZIONI  – CONTATTI

АНАЛИЗ: Аналитични проверки се извършват на всяка партида, следвайки стандарта за качество на фармацевтичния сектор, практика, която не е задължителна за хранителния сектор, но съществена за гарантиране на изключително безопасни и висококачествени продукти.

Въз основа на министерските референтни насоки за физиологични ефекти (Приложение 1 към Постановлението от 10 август 2018 г. на Министерството на здравеопазването „Дисциплина употребата на растителни вещества и препарати в хранителни добавки“, актуализирано с изпълнителен указ от 26 юли 2019 г.), могат да се използват следните ефекти: ПОДДЪРЖАЩИ И РЕСТОРАЦИОНАЛНО ДЕЙСТВИЕ.
***Информацията, докладвана за ефективността на интеграцията с бърз растеж, е взета от международната литература. Данните, предоставени от научните изследвания относно антропометричните данни, апетита и липидния профил, са окуражаващи, но все още не са окончателни. Косвените действия, приписвани на Fast Scalp Regrowth вероятно не зависят единствено от отделните елементи, а от комбинирания и синергичен ефект на всички присъстващи вещества.

Този сайт не е част от уебсайта на Facebook или Facebook Inc. Освен това този сайт НЕ е одобрен от Facebook по никакъв начин. FACEBOOK е търговска марка на FACEBOOK, Inc.