...
Ocene uporabnikov: 4,88 / 5.00
4.6/5
PLAČILO OB PREVZEMU; BREZPLAČNA DOSTAVA
Samonastavljiva graduirana leča s tehnologijo proti bleščenju in spremenljivo gradacijo
1 PAR očal, z vsemi potrebnimi stopnjami,očal vam ne bo treba več menjavati, lahko uporabljate samo en par tudi če imate različni dioptriji.
POZOR! PONUDBA 1 PAR za samo 39EUR z brezplačno dostavo (48 ur) in plačilom ob prevzemu poteče: DANES​
✔️ AVTOFOKUS
✔️ Nezlomljiva, ultra lahka in sodobnega dizajna
✔️ Vsa očala imajo varijabilno gradacijo, samodejno nastavljivo za vsako oko
✔️ Samo en par očal za: dom, za branje, za računalnik ali mobilni telefon!
✔️ Nezlomljiva, ultra odporna, anti-prerogativna

AVTOFOKUS

VZDRŽLJIVA

FLEKSIBILNA

UNIVERZALNA

KAKO DELUJEJO?

Samo nadenete OČALA ONE POWER ZOOM in vaše oči bodo spontano in samodejno našle idealen fokus na podlagi vašega pogleda.

Zaščiteni boste pred soncem in UV žarki in zato boste ob morju lahko prebrali dobro knjigo, brez da bi čutili utrujene oči. To je revolucionarna tehnologija optike Flex Focus, ki je indicirana tudi za kratkovidnost in astigmatizem.

POSODITE JIH LAHKO DRUŽINSKEMU ČLANU
Ni važno, kakšno dioptrijo imate.Zahvaljujoč samonastavljivim funkcijam se leče prilagodijo vašemu vidu.
UDOBNA IN ODPORNA
Ultra odporna, udobna in elegantna! – izdelana iz visokokakovostnih materialov, modernega dizajna, idealna za ženske in moške.

EDINSTVEN IN REVOLUCIONALNI PAR OČAL, KI GA LAHKO UPORABLJATE NA DALEČ ALI ZA BLIŽINO ZA BRANJE ČASOPISOV, UPORABO MOBILNIH TELEFONOV, RAČUNALNIKA ALI BRANJE KNJIGE FOKUS IN DIOPTRIJA SE NASTAVITA SAMODEJNO! TO JE REVOLUCIONALNI IZDELEK!

Priporočamo, da izkoristite TRENUTNO PONUDBO katero imamo za prebivalce SLOVENIJE:

39€

namesto 78EUR

Plačilo ob dostavi; brezplačna dostava
POPOLNO ZA VSAKO PRILOŽNOST

MED BRANJEM KNJIGE

KO GLEDATE TV

KO VSTAVLJATE SUKANEC V IGLO

OB BRANJU NAVODIL ZA UPORABO ZDRAVILA

MATERIALI, IZ KATERIH SO IZDELANA, SO ZELO ODPORNI
Ne bo vam se treba več bati, da bodo zaradi nenamernih padcev počila. Očala so super fleksibilna, udobna in brez težav se prilagodijo vašemu obrazu.
One Power Zoom očala: Univerzalna in moderna

Ali želite očala, ki se prilegajo vsakič, ko se vaš vid poslabša/izboljša, ne da bi se morali zateči k dragim očesnim pregledom? Si želite elegantna očala, ki brez težav pristajajo vam in vašim družinskim članom?

Potem so One power zoom očala za vas! In s to akcijsko ponudbo boste imeli očala za vse potrebe.

NAŠE STRANKE SE NE MOTIJO…
4,783 RECENZIJ UPORABNIKOV
5 zvezdic
4 zvezdice
3 zvezdice
2 zvezdici
1 zvezdica

Marko ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Trdim, da imam 2 enoti na enem očesu in 2,50 na drugem, vendar sem jih vzel in naredil prav! Najboljši del je, da jih lahko resnično uporabite za vsakogar. Na luči spremenijo jakost svetlobe in na soncu lahko berete brez nelagodja. Zame, ki težko berem od blizu in vidim od daleč, so res izjemne, ker vse delam z enim parom očal."

Pavel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Odličen izdelek. Stvari ne vidim dobro od daleč, toda s tem lahko vidim vse, kar želim videti. Majhna teža ne povzroča neprekinjenega zdrsa z nosa okvirja za očala. Dobro vidiš in sonce me ne moti več. Edina negativna stvar je, da so malo zamudili z dostavo, vendar jim oprostim verjetno imajo veliko naročil za ta revolucionarni izum"

Ana ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Danes je prispel paket. Škatla je zelo lepa in izgleda dobro. Kdor nosi očala, ima težavo, sploh poleti ... problem rešujeje hkrati, očala pa so zelo estetska. Kakovost materiala deluje odlično, prav tako pa tudi pogled skozi očala!"

KAKO NAROČITI?

NAROČATE TAKO, DA IZPOLNITE POLJA V NASLEDNJEM OBRAZCU

Prvi prosti operater vas bo kontaktiral, da potrdi naročilo in odgovori na vsa vprašanja

Dostava je v roku 48 ur po hitri pošti

Plačate ob prevzemu pošiljke

✅ ZA VAŠO GARANCIJO ✅
Izdelek se trudimo dostaviti v vsak del SLOVENIJE v roku 48 ur, čeprav včasih zaradi velikega števila naročil lahko dostava nekoliko zamuja.
POZOR! PONUDBA 1 PAR za samo 39EUR z brezplačno dostavo (48 ur) in plačilom ob prevzemu poteče: DANES​
IZPOLNITE NAROČILNICO

Pričakujte telefonski kontakt naših strokovnih oseb ki vam bodo v celoti posredovali vse potrebne informacije BREZPLAČNO

POGOSTA VPRAŠANJA
OnePowerZoom – Avtorske pravice © 2022

ZASEBNOST – POGOJI POSLOVANJA  – KONTAKTI

ANALIZA: Analitični pregledi se izvajajo na vsaki seriji po standardu kakovosti farmacevtskega sektorja, kar je praksa, ki ni obvezna za prehransko industrijo, vendar je bistvena za zagotavljanje izjemno varnih in vrhunskih izdelkov kakovosti.

Na podlagi ministrskih referenčnih smernic za fiziološke učinke (Priloga 1 k odloku z dne 10. avgusta 2018 Ministrstva za zdravje »Disciplini uporabo rastlinskih snovi in pripravkov v prehranskih dopolnilih«, posodobljen z izvršilnim odlokom z dne 26. julija 2019) se lahko uporabijo naslednji učinki: PODPORNO IN OBNOVITEV AKCIJA.
***Informacije o učinkovitosti integracije hitre rasti so povzete iz mednarodne literature. Podatki, ki jih zagotavljajo znanstvene raziskave o antropometričnih podatkih, apetitu in profilu lipidov, so spodbudni, vendar še niso dokončni. Posredni ukrepi, pripisani hitri ponovni rasti lasišča, verjetno niso odvisni zgolj od posameznih elementov, temveč od kombiniranega in sinergističnega učinka vseh prisotnih snovi.

Ta stran ni del Facebook spletne strani ali Facebook Inc. Poleg tega ta stran ni potrdil Facebook na kakršen koli način. FACEBOOK je blagovna znamka FACEBOOK, Inc.