...

Fast Collagene: Il siero anti-invecchiamento diventa il più grande affare per gli investitori nella storia dei reality show – sl

LJUBEZEN| VIP | LEPOTA | DARILNE IDEJE| PRIJAVA

Serum proti staranju postane največji investitor v zgodovini resničnostnega šovaTo je bila najbolj gledana epizoda v zgodovini resničnostne televizije: sestri Anna in Elia Marino sta lahko osvojili prestižno investicijsko komisijo.

Še nikoli prej se sodniki soglasno niso odločili, da bodo v potencialno podjetje vložili več kot milijon evrov..

Po nakupu neverjetnega 25-odstotnega deleža v družbi sester je Odbor za naložbeni program osebno pomagal obema sestrama in jim pomagal pri preoblikovanju izdelka in delu na novi embalaži.

Sodniki so razglasili svoje odkritje za »pomembno prelomnico v zgodovini izdelkov za nego kože«, niso oklevali, da bi ponudili svoj kapital za podporo obema podjetnikoma. » Bili smo omamljeni. V najboljšem primeru smo upali na nasvet. Nismo mislili, da bi lahko prepričali vlagatelje, »je pojasnila Anna.

Po impresivnih ponudbah vsakega člana žirije so se sestre pokvarile v solzah.

Predlagani novi serum lahko:

  • Odpravite mikro gube in gube;
  • Zmanjšajte globlje gube in temne kolobarje okoli oči;
  • Odpravite vrečke in zabuhlost pod očmi;
  • Odpravite temne lise, pigmentacijo in sončne pege;
  • Obnovite mladost in naravne lepote iz prve aplikacije.

Sestre so postale prve tekmovalke v dolgi zgodovini resničnostnega šova, ki so prejele stalne ovacije in predvsem naložbene ponudbe vseh petih vlagateljev.

Po snemanju epizode so sestre trdo delale, da bi v praksi uporabile nasvete, ki so jih dali njihovi mentorji.

»Popolnoma smo obnovili blagovno znamko našega podjetja in ustvarili novo embalažo,« pojasnjuje Elia.

Sestre so pred kratkim predstavile izdelek, ki jim je zaslužil milijone dolarjev naložb in ga dal v prodajo v različnih državah, vključno z Slovenijo.

»Izdelek, ki smo ga predstavili na sejmu, se je preimenoval v Fast Collagene. To je prvotna formula, spremenili smo samo ime in embalažo, »je pojasnila Elia.

Sestre so izdelke prvič prodale na spletni strani svojega podjetja in izjavile, da se je poskusna serija razprodana v petih minutah.

»Poskrbeli smo, da bomo lahko prodali več seruma, kot smo mislili!« – Anna je vzkliknila.

Medtem ko so vlagatelji navijali za pametno poslovno potezo, so ženske po vsem svetu tekmovale za nakup hitrega dviganja na spletu in pravijo, da so rezultati neverjetni.

Klinične študije, izvedene na Fast Collagene, so pokazale, da lahko novi serum znatno zmanjša znake staranja z nadaljnjo uporabo in prepreči njihovo ponovno pojavljanje.

»Hitro dviganje je spremenilo področje medicine proti staranju,« je pojasnila kozmetična kirurgija Deborah Meaden.

ŽENSKE VSEH STAROSTI GA IMAJO RADI


Fast Collagene je revolucionarni izdelek. To je edini serum na svetu, ki lahko učinkovito obrne znake staranja na varen in naraven način« — Alice


»Že nekaj mesecev uporabljam Fast Colagene za preprečevanje in zdravljenje kože in sem presenečen nad spremembami. Moja koža še nikoli ni bila tako gladka!« Antonella

»Imam nore urnike in nimam veliko časa, da bi se posvetil lepotnim tretmajem. Zato imam rad Fast Collagene! Vsako noč traja le nekaj sekund, da bo moja koža lepa in brez gub« – Sandra

»Ne nosim veliko ličil, zato, če moja koža ni popolna, lahko takoj poveš. Na srečo sem odkril Fast Collagene in zdaj mi nihče ne more povedati ničesar o mojem videzu. Moja koža je zdaj fantastična! — Caterina
SI PRIVOŠČITE ZDRAVLJENJE Z ZVEZDICAMI

Za omejen čas lahko vsakdo poskusi Fast Colagene po znižani ceni!

Fast Colagene ponuja takojšen serum proti gubam s promocijo 50% POPUSTA! Na ta način boste začeli pravo lepotno potovanje za svoj obraz, neposredno iz vašega doma!

Fast Colagene je dostavljeno neposredno v vaš dom, pripravljen za uporabo.

Ta ponudba ne bo trajala dolgo, ker je veljavna, medtem ko zaloge trajajo, zato se prepričajte, da sledite spodnji povezavi , da dobite izdelek danes, preden ga zmanjka!


50% POPUSTA

REZULTATI BRALCEV

PRED IN PO

Anica, 53, je poslala to fotografijo rezultatov, pridobljenih s Fast Collagne. Odlično izgledaš, Anica!

»Fast Collagene je najboljše sredstvo proti gubam, ki sem ga kdaj uporabil. Mislil sem, da so dnevi moje mladosti že zdavnaj končani. Ne vem, kako bi se vam zahvalil!«

Anica,
Ljubljana

PRED IN PO

PRED IN PO

»Že skoraj 10 let poskušam odstraniti vrečke pod očmi. Serum Fast Collagene Royal jih je izločil v nekaj tednih. Najlepša hvala!«

Edita,
Maribor

PRIMA & DOPO

PRED IN PO

»Prvič sem končno vesel, ko se vsako jutro pogledam v ogledalo. Že dolgo se nisem počutil tako prepričan vase!«

Branka,
Celje

Posebna ponudbaKLIKNITE TUKAJ naročiti Fast Collagene Instant Anti-Wrinkle Serum

Posebna ponudba: 50% POPUSTA

NAROČITE FAST COLLAGENE

PRED IN PO

PRED IN PO

»Hvala bogu, da nisem naredil facelifta. Dosegel sem enake rezultate, porabil manj denarja in z manj živcev!«

Cecilija,
Kranj

PRED IN PO

PRED IN PO

»Fast Collagene uporabljam samo 2 tedna in res mi je všeč serum!!!!!!!! Na koži sem opazil vidne spremembe in tudi moj mož me je pohvalil!!!! Mislil je, da imam puder na obrazu, vendar ne: to je neverjeten izdelek!!!!!!«

Dijana,
Ptuj

PRED IN PO

PRED IN PO

»UporabljamFast Collagene in sem neverjetno navdušen nad rezultati! Moja koža je sijoča in bistveno bolj hidrirana.«

Ivana,
Velenje

PRED IN PO

PRED IN PO

»DA!!! Končno sem našel izdelek za kožo, ki dejansko deluje!«

Lavra,
Jesenice

KLIKNITE TUKAJ naročiti Fast Collagene Instant Anti-Wrinkle Serum

Posebna ponudba: 50% POPUSTA

NAROČITE FAST COLLAGENE

(PROMOCIJSKIH IZDELKOV LAHKO KADAR KOLI ZMANJKA, NAROČITE ZDAJ)

POMEMBNO: Klinične študije so pokazale, da se ta izdelek MORA DNEVNO uporabljati za pridobitev teh rezultatov.

Posodobitev:

Promo 50% POPUSTA poteče v:


VNESITE SVOJE PODATKE SPODAJ, DA PREJMETE PONUDBO

(1.581) Ogledov Posebna ponudbaOriginalna cena 78€Cena s popustom 39€

Nedavni komentarji

Ksenija

Že 3 tedne uporabljam Fast Collagene in izgledam 5 let mlajši! Razmerje med kakovostjo in ceno je res super… še posebej, če vidim rezultat, bi plačal tudi 50/60 evrov!

Klavdija

Da, videl sem to epizodo na Sky hahahahahah, poskusil sem jo in jo še vedno uporabljam. Iskreno, to je neverjetno. Ne vem, kaj bi še rekel, ampak DOBRA DEKLETA!!

Julija

Moj prijatelj je uporabil Fast Collagene in mi ga priporočil pred 3 tedni. Naročil sem serum in prejel paket 3 dni kasneje. Rezultati so bili neverjetni in komaj čakam, da vidim, kaj imamo tretji in četrti teden.

Franciska

Želim si, da bi vedel o tem izdelku pred Botoxom! 🙁 Prihranil bi veliko denarja!

Elizabeta

Živjo Franciska!! Poskušal sem tudi… ne skrbite po 1 mesecu uporabe mi boste sporočili, vendar sem prepričan, da boste imeli veliko časa!

Dragica

Moja sestra je pred nekaj meseci kupila Fast Collagene Čakal sem, da vidim, ali serum res deluje, toda ko sem se odločil, da ga kupim, je bil popust že konec! Ali mi lahko pomagate???

Bojana

Obožujem Fast Collagene. Poskušal sem vse in doslej nič ni bilo tako učinkovito! ❤️️❤️️


NAROČITE FAST COLLAGENE

Fast Collagene- Copyright © 2022 Terms & Privacy Policy | Cookie Policy | Contacts 

ANALIZA: Analitični pregledi se izvajajo na vsaki seriji, v skladu s standardom kakovosti farmacevtskega sektorja, ki ni obvezna praksa za nutricevtski sektor, vendar je bistvena za zagotavljanje izjemno varnih in visokokakovostnih izdelkov.

Na podlagi ministrskih referenčnih smernic za fiziološke učinke (Priloga 1 Odloka Ministrstva za zdravje z dne 10. avgusta 2018 »Predpisana uporaba rastlinskih snovi in ​​pripravkov v prehranskih dopolnilih«, posodobljena z izvršilno uredbo z dne 26. julija 2019). ), se lahko uporabljajo za naslednje učinke: PODPORNO IN PRESTRUKTURIRAČNO DELOVANJE.

Ta stran ni del spletnega mesta Facebook ali Facebook Inc.. Poleg tega to spletno mesto na noben način ne podpira Facebook. FACEBOOK je blagovna znamka družbe FACEBOOK, Inc.


Posted

in

by